Bedrijfsprofiel
Over Soltex
Soltex is een internationaal businessdevelopment en adviesbureau. Soltex biedt expertise in import- en exportactiviteiten en grensoverschrijdende projecten op gebied van Centraal- en Oost-Europa, met speciale focus op Polen.

Soltex' missie is bedrijven helpen commercieel succes in Oost-Europa te behalen. Margaret A. Soltyskiewicz, de oprichter en Managing Director van Soltex is van Poolse afkomst. Haar achtergrond en professionele ervaring liggen zowel in Oost- als West-Europa en zorgt voor internationale oriëntatie, flexibiliteit en zeer goede communicatievaardigheden. Margaret kan communicatiebarrières en mentaliteitsverschillen effectief overbruggen.

Profieloprichter:
Margaret A. Soltyskiewicz heeft ruim 15 jaar ervaring als projectmanager, managementadviseur en businessontwikkelaar voor grote Nederlandse, Amerikaanse en Oost-Europese bedrijven. Beknopte samenvatting:
 • Verantwoordelijkheid voor grensoverschrijdende projecten en programma's bij bedrijven zoals ABN Amro Bank, Cap Gemini en PriceWaterhouseCoopers;
 • Functionele ervaring in marketing, verkoop, accountmanagement, kennismanagement en bedrijfsstrategie;
 • Hands-on ervaring met het opzetten van vestigingen in Polen en het managen van projecten;
 • Universitaire opleiding in economie, specialisatie Internationale Betrekkingen in Krakow alsook Master of Business Administration en Master of Business Informatics bij The Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit.
 • Talenkennis: Nederlands, Engels, Pools en Russisch (vloeiend), Burgaars, Slowaaks en Servo-Kroatisch (passief);
Op gebied van ICT toepassingen werkt Soltex samen met de firma Oké. Geselecteerd als partner van Nokia en Microsoft in software ontwikkeling, Oké ontwikkelt geavanceerde oplossingen op het gebied van geïntegreerde computer- en telefonie systemen en CRM-systemen, nodig voor het stroomlijnen van de primaire bedrijfsprocessen. We bieden vakkundige oplossingen voor specifieke informatie- en communicatiebehoeften, op maat én betaalbaar.

Ons aanbod = Diensten

Soltex helpt u om de beste deal te bereiken,of u nu kiest voor outsourcing, voor het opzetten van eigen vesting in Polen of voor het verlagen van uw operationele kosten door een intelligente ICT oplossing. Samen met Oké levert Soltex oplossingen om binnen een beperkt budget tastbare resultaten te boeken. Enkele voorbeelden van onze projecten:
 • Computer -Telefonie toepassingen
 • Triple Play - Media Malls
 • Databasesystemen
 • TV platform toepassingen
 • Social portal ontwikeling
 • Cloud computing
Met 30 full time professionals in dienst, zijn wij experts in: Ervaring
Het doel van onze oplossingen is het verlagen van uw operationele kosten en het verhogen van de effectiviteit van uw primaire processen. Bedrijven, zoals INTEL, PHILIPS, ADB, KPN en FLEUROP zijn u reeds voorgegaan. Wilt u meer weten over concrete resultaten die onze oplossingen voor uw organisatie kunnen betekenen dan kunt u het contactformulier invullen;wij zullen dan spoedig contact met u opnemen.
 
Copyright Soltex.nl